Ota yhteyttä ×

DB Schenker hakee kuljettajia Kuopioon ja Joensuuhun!

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä – Here to move.

DB Schenker rekrytoi uusia kuljettajia Kuopioon ja Joensuuhun. Kummallekin paikkakunnalle valitaan hakemusten perusteella seitsemän (7) uutta kuljettajaa työtehtäviin koulutuksen kautta.

Koulutusaika: 30.9.2019 – 29.4.2020

Kohderyhmä: Kuljettajan ammattiin haluavat vähintään 18 vuotta täyttäneet työnhakijat, joilla on vähintään B-luokan ajokortti ja vahva motivaatio sekä hyvä soveltuvuus alalle. Alan aikaisempi työkokemus tai koulutus katsotaan eduksi. Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.
Lisäksi hakijalta edellytetään, että hän täyttää E-luokan ajoneuvoyhdistelmän ajokorttilupaa koskevat terveysvaatimukset (ajokorttiasetus 9 §), on alalle suuntautunut ja soveltuva palveluammattiin.

Koulutuksiin pääset hakemaan alla olevien linkkien kautta:
Kuopio:   
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/686476?locations=Kuopio&announced=0&sort=1
Joensuu:   https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/686123?searchPhrase=schenker&announced=0&sort=1

Lisätietoja koulutuksesta antavat:
Erkki Heiskanen, puh. 044 782 6001, erkki.heiskanen@kuljetusinstituutti.fi
Pia Harle, puh. 044 782 6000, pia.harle@kuljetusinstituutti.fi