Ota yhteyttä ×

Hygieniapassi

Elintarvikelain mukaan pakkaamattomia elintarvikkeita käsittelevien työntekijöiden tulee osoittaa elintarvikehygieeninen osaamisensa. Se tehdään Eviran mallin mukaisella osaamistodistuksella. Tämän ”hygieniapassin”  saa suoritettuaan hyväksyttävästi  hygieniaosaamistestin. Koulutus antaa hyvät valmiudet sen lopuksi järjestettävään osaamistestiin.

Koulutuksen ja testin aihealueet ovat:

  • Perusteet mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
  • Ruokamyrkytykset
  • Hygieeniset työskentelytavat
  • Henkilökohtainen hygienia
  • Puhtaanapito
  • Omavalvonta
  • Lainsäädäntö, viranomaiset

Koulutuksen kesto 7h.

Tämä koulutus antaa hyvät valmiudet suorittaa hygieniatestin, josta testin hyväksytysti suorittaneille Evira myöntää hygieniapassin.

Hinta: 115 € + alv 24 % (yht. 142,60 €). Hinta sisältää hygieniatodistuksen ja -passin.

Koulutuksen ajankohdat, paikkakunnat ja ilmoittautuminen.

Katso koulutuskalenteri.