Ota yhteyttä ×

Kuljetusrikollisuuden torjunta

Kuljetusrikollisuus on voimakkaassa kasvussa maailmalla. Kallis kuorma ja ajoneuvo houkuttavat rikollisia. Myös ilkivalta ja vahingonteot ovat lisääntymässä. Kuljettajan päivittäisessä työssä riski kohdata uhkatilanteita ja väkivaltaa on täyttä totta jo Suomessakin. Kuinka ennakoit ja estät rikollisuutta ja uhkatilanteita omassa työssäsi? Tule oppimaan se meillä turvallisuusalan asiantuntijoiden opissa.

Linja- ja kuorma-autonkuljettajille suunnattu turvallisuuskoulutus antaa tuhdin tietopaketin niin tietoihin kuin taitoihinkin tällä aihealueella.

Päivän aikana käsittelemme mm. kuljetusrikollisuuden eri muotoja, kuljettajan oikeuksia ja velvollisuuksia, hätävarjelua koskevia säädöksiä, uhkaavan tilanteen ennakointia ja hallintaa. Hyödyllisiä valmiuksia käytännön uhkatilanteisiin saat koulutukseen sisältyvistä tilanneharjoituksista (irrottautuminen, käskytys, kiinniotto).

Kouluttajina tässä aihealueessa toimivat alan ammattilaiset ja koulutuspäivä on todella mielenkiintoinen! Tästä koulutuksesta on hyötyä!

Hinta: 90 € + alv 24 %, verollinen hinta 111,60 €.
Jatkopäivämerkinnän rekisteröintimaksu 10 € (alv 0 %).

Katso koulutusohjelma

Koulutuksen ajankohdat, paikkakunnat ja ilmoittautuminen.

Katso koulutuskalenteri