Ota yhteyttä ×

Kuljetustekniikka

Ehjänä perille – Vahinkovapaa kuljetus

Aiheuttavatko tavaravahingot yrityksellesi turhia vältettävissä olevia kustannuksia ja imagotappioita? Ehjänä perille – vahinkovapaa kuljetus -koulutus käsitteleetavara- ja henkilökuljetuksiin liittyviä tavara-vahinkoja, niiden syntymekanismeja ja torjuntakeinoja.

Käytännönläheisessä koulutuspäivässä saat hyödyllistä tietoa sovellettavaksi omaan työhösi – tavoitteena on päästä ehjänä perille, ilman vahinkoja. Koulutuspäivän sisällössä voidaan ottaa huomioon osallistuvan yrityksen sisäisiä esimerkkejä (räätälöity koulutuspäivä).

Koulutuksesta saa yhden ammattipätevyyden jatkopäivämerkinnän.

Kysy lisää, soita 044 782 6000!

Hinta: 95€ + alv 24 %, verollinen hinta 117,80 €.
Jatkopäivämerkinnän sähköinen rekisteröintimaksu 10 € (alv 0 %).

Katso koulutusohjelma

Kannattavasti perille – Kustannustehokas kuljetus

Tuntevatko yrityksesi taloudelliseen tilanteeseen eniten vaikuttavat henkilöt oman toimintansa vaikutukset yrityksen kannattavuuteen? Huonosti kannattavan toiminnan taustalla on usein riittämätön tieto ja ymmärrys oman toiminnan vaikutuksista ja yhdessä vaikuttamisen keinoista yrityksen talouteen.

Kannattavasti perille – kustannustehokas kuljetus –koulutuksessa käsitellään tulojen ja kustannusten muodostumista tavara- ja henkilökuljetuksissa. Koulutus antaa vastauksia siihen, kuinka juuri sinä voit omassa työssäsi yksin ja yhdessä koko työyhteisön kanssa parantaa yrityksen taloudellista tilannetta ja samalla varmistaa sen palkanmaksu- ja työllistämiskyky.

Yksin työskennellessä ”kaiken vaikutus kaikkeen” unohtuu usein. Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa suuret kokonaisuudet pilkotaan helposti ymmärrettäviin osiin ja esitetään ”kansan kielellä”. Saat hyödyllistä ja tulosta tuottavaa tietoa sovellettavaksi suoraan omassa jokapäiväisessä työssäsi.

Useamman yrityksen henkilöitä käsittävässä koulutuksessa yrityskohtaisia asioita käsitellään ryhmätöinä, joissa ryhmäjako tehdään niin, että yritysten sisäiset asiat pysyvät sisäisinä. Koulutuspäivä järjestettynä yhdelle yritykselle kerrallaan mahdollistaa syvemmän yrityskohtaisen räätälöinnin ja yrityksen sisäisten asioiden käsittelyn.

Koulutuksesta saa yhden ammattipätevyyden jatkopäivämerkinnän.

Kysy lisää, soita 044 782 6000!

Hinta: 95€ + alv 24 %, verollinen hinta 117,80 €.
Jatkopäivämerkinnän sähköinen rekisteröintimaksu 10 € (alv 0 %).

Katso koulutusohjelma

Koulutuksen ajankohdat, paikkakunnat ja ilmoittautuminen.

Katso koulutuskalenteri