Ota yhteyttä ×

Työturvallisuuskortti

Päivän (8 h) kestävän kurssin ja siihen kuuluvan tutkinnon suorittaminen oikeuttaa saamaan henkilökohtaisen viisi vuotta voimassaolevan Työturvallisuuskortin. Se on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Korttikäytännön tavoitteena on parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä, tukea työnopastusta yhteisillä työpaikoilla, antaa perustietoa työsuojelusta, vähentää eri tilaajien antamaa päällekkäistä koulutusta, herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuusosaamiseen sekä pyrkiä vähentämään työtapaturmia ja vaaratilanteita

Työturvallisuuskortin käyttöönotto on  vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskortin.

Tämä koulutus on yleinen Työturvallisuuskorttikoulutus, josta ei saa kuljettajan  ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintää. Jos tarvitset myös sen, valitse  ”Kuljettajana yhteisellä työpaikalla”-koulutus.

Hinta: 90 € + alv 24 %, verollinen hinta 111,60 €.

Koulutuksen ajankohdat, paikkakunnat ja ilmoittautuminen.

Katso koulutuskalenteri.